2500 meter woonplezier!

Bankstel Rotterdam

Bankstel Rotterdam kopen

bankstel RotterdamBent u op zoek naar een bankstel in Rotterdam? Dan bent u bij Sefa Meubel aan het juiste adres. Sefa Meubel is een meubelspecialist die gevestigd is in Rotterdam. Wij bieden zowel particulieren als winkeliers designmeubelen. Wij onderscheiden ons van andere meubelzaken door onze design meubelen en zéér lage prijzen.

Als u op zoek bent naar een bankstel in Rotterdam kunt u langskomen in onze showroom, maar u kunt natuurlijk ook eerst even een kijkje nemen in onze eigen webshop. Daar kunt u bovendien direct bestellen. De verzending vindt dan plaats direct vanuit de fabriek. Daardoor is de levering vaak sneller, maar kunnen wij geen standaard prijs hanteren voor de verzendkosten.

Neem meteen een kijkje bij onze collectie bankstellen: voor iedere stijl een goede keuze!

Alle bankstellen

Bankstellen Rotterdam en meer

Wij verkopen naast bankstellen nog veel meer producten. Wat dacht u bijvoorbeeld van kasten, TV-meubels, stoelen of tafels? Allemaal van designmerken, vaak zelfs rechtstreeks uit de fabriek. Wij kunnen u onze lage prijzen aanbieden vanwege onze unieke manier van inkopen.

Het gebeurt namelijk regelmatig dat fabrikanten van designmeubelen een grote opruiming hebben van het magazijn. Vaak maken zij dan plek voor de nieuwe collectie, waardoor de oude collectie zo snel mogelijk verkocht moet worden. Op die manier kunnen we het bij Sefa Meubel voor iedereen mogelijk maken om design meubelen in huis te halen.

bankstellen rotterdamOnze scherpe prijzen gaan bovendien nooit ten koste van de kwaliteit. Sterker nog, doordat de meubelen vaak direct uit de fabriek komen, is het bijna onmogelijk om nieuwere meubels te vinden. Designmeubels van topkwaliteit, tegen bodemprijzen. Dat is waar Sefa Meubel voor staat.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button, of kom bij ons langs in de showroom.
Contact

Een greep uit onze diensten: Woonwinkel RotterdamWitte hoogglans kastenMeubelzaak RotterdamWitte hoogglans kasten

Volg ons ook op social media!

Volg ons op social media om als éérste onze acties te zien en mee te doen aan leuke online acties. Wij houden u up to date!